Élodie en Björn Soenens onthullen waar ze tattoos hebben in ‘De Slimste Mens’

Élodie en Björn Soenens onthullen waar ze tattoos hebben in ‘De Slimste Mens’

Televisiekijkend Vlaanderen is nog aan het bekomen van de geheimen die Élodie verklapte over haar partner en jurylid Jeroom in ‘De Slimste Mens’ dinsdagavond. De atlete staat al opnieuw in de startblokken om ook tijdens haar tweede aflevering een sprintje te trekken naar de winst. Acteur Bill Barberis en Amerikakenner Björn Soenens proberen haar bij te benen.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers. Lees niet verder als je van plan bent deze aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ nog te bekijken.

LEES OOK. Overleeft huwelijk van Jeroom en Élodie ‘De Slimste Mens’? “Ze neemt nu wraak voor alles wat hij ooit gezegd heeft!”

Wie was de nieuwkomer?

Björn Soenens. De VRT-correspondent kwam speciaal uit Amerika overgevlogen. Mèt zijn gebruikelijke cowboylaarzen. We kwamen meteen te weten dat hij Björn ‘Hunter’ Soenens heet. “Foutje bij de burgelijke stand op het gemeentehuis, toen ik geboren werd. Eigenlijk moest het ‘Gunter’ zijn, maar je kent dat in West-Vlaanderen”. De naam ‘Hunter’ doet het wel goed in de VS. ‘Bj’ (spreek uit: bee-jay) zou ook kunnen, maar dat betekent dan weer iets anders: blowjob.

Wie zetelde in de jury?

Bart Cannaerts en Adriaan Van den Hoof. Bart bracht met een lied een ode aan Björn, pardon Hunter Soenens. Netjes in steenkolen Engels, op de tonen van ‘These boots are made for Walking’ van Nancy Sinatra.

En dat klinkt zo:

Video: VIER

Wie deed de temperatuur het meeste stijgen?

Voormalig atlete Élodie Ouédraogo. Zij droeg een zwarte jumpsuit van een Belgische ontwerper, al had ze daar een beetje spijt van: “Ik hoop dat het blijft zitten, want ik heb er niets onder aan.”

Élodie en Björn Soenens onthullen waar ze tattoos hebben in ‘De Slimste Mens’
Foto: VIER

Welke mop ging de mist in?

Die van Bart Cannaerts, over de cowboylaarzen van Soenens. “Heb je die ook voor vrouwen?” Waarop Adriaan Van den Hoof: “De mop is of je die ook voor mannen hebt, onnozelaar.”

Nog eentje?

Eentje van Adriaan Van den Hoof, toen die vraag kreeg of hij hoogsensitief was. “Bij mij is dat moeilijk, ik ben maar een meter 73”. Het mag iets meer zijn, Adriaan.

Had Erik Van Looy weer een grap over zijn uiterlijk aan zijn been?

Jazeker, van Bart Cannnaerts: “Botox, zou dat niks voor u zijn, Erik? Dat zou maar zes procent btw zijn, want dat zijn renovatiewerken.”

Welke bekentenis hadden we niet zien aankomen?

Dat Björn Soenens wel acht tattoo’s heeft, waaronder een ‘&’ op zijn pols om zijn verbondenheid met zijn vrouw te bewijzen. En ook Élodie heeft er een aantal...

De tramp stamp van Elodie en de 8 tatoeages van Bjorn Video: VIER

Wie is voor minstens één dag De Slimste Mens ter Wereld?

Élodie leek per ongeluk een slaappil geslikt te hebben en scoorde niet in de eerste ronde, maar kwam stilaan op dreef. Na de fotoronde stond Bill Barberis aan de leiding, maar uiteindelijk won Élodie toch door hier en daar wat antwoorden af te maken van haar twee mannen. De winst gaat dus voor de tweede keer op rij naar Elodie Ouédraogo.

Hoe verliep de finale?

In het finalespel ging het gelijk op, de mannen waren aan elkaar gewaagd.

Tot Björn Soenens zich netjes liet zakken onder Bill en hem met ‘boysband’ en ‘Robbie Williams’ kon afmaken op de vraag ‘wat weet je over Take That’. Bill Barberis naar huis, maar hij keert met vijf deelnames wellicht terug in de finaleweken.

Wie zien we donderdag?

Katrin Lohmann, de actrice uit Beau Séjour en Callboys, zal het opnemen tegen Élodie en Björn.

Élodie en Björn Soenens onthullen waar ze tattoos hebben in ‘De Slimste Mens’
Foto: VIER
Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees