Vlaams naaktmodel veroordeeld voor diefstal bij IKEA

Vlaams naaktmodel veroordeeld voor diefstal bij IKEA

Foto: rr

Beringen -

Het Limburgse Instagram-model Marisa Papen (25) is door het Antwerpse hof van beroep veroordeeld voor diefstal. Drie jaar geleden ging ze er in de IKEA met een propvolle winkelkar vandoor voor een weddenschap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Marisa Papen uit Beringen heeft meer dan 600.000 volgers op Instagram en bekend van haar stijlvolle naaktfoto’s is door het Antwerpse hof van beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van vier maanden en 600 euro boete wegens een winkeldiefstal van drie jaar geleden.

Op 8 september 2014 hadden Papen en een vriend hun winkelkar volgeladen met lampen, gordijnen, kaarsen, bestek, een wok enz. Alles samen goed voor 679 euro. Papens vriend reed met de kar de kassa voorbij, terwijl het model enkel een pakje servetten afrekende. Een medewerker van IKEA hield de twee tegen. De winkeldiefstal bleek te kaderen in een weddenschap. Marisa en de vriend werden vorig jaar door de correctionele rechtbank veroordeeld. Papen ging in beroep en kreeg nu een gevangenisstraf met uitstel.

Vlaams naaktmodel veroordeeld voor diefstal bij IKEA
Foto: Instagram
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees