Celebs

Wout Bru heeft een nieuwe vriendin

Wout Bru heeft een nieuwe vriendin

Televisiekok Wout Bru heeft een nieuwe vriendin. Op Facebook staat dat hij ‘in een relatie’ is met Natassia Van Kerkvoorde en hij deelde ook op Instagram een foto met zijn nieuwe liefde.

“Mooi bezoek vanavond in de Brusserie”, schreef Bru op een foto waarop hij samen met Natassia poseert. De commentaren liegen er niet om: het regent hartjes en felicitaties, zelfs van Wouts ex-vrouw Suzy. Ook Natassia zelf reageert op de foto met ‘Je ’t aime, mon amour’. Het lijkt er dus op dat Bru, die in 2016 uit elkaar ging met kapster Zora, opniew de liefde heeft gevonden.

 

Mooi bezoek vanavond in de brusserie ??

Een bericht gedeeld door Wout Bru (@woutbru) op

 

Natassia Van Kerkvoorde is geen volledig onbekende: ze stond onder meer in P-Magazine en beweerde kort iets te hebben gehad met Rode Duivel Romelu Lukaku. De West-Vlaamse was ook een goede vriendin van Louise Coffyn, die u kent uit ‘Temptation Island’. Hun vriendschap kwam vorig jaar zwaar onder druk te staan nadat Natassia te zien was in een seksfilmpje met Louise dat het internet rondging. Ze heeft toen gerechtelijke stappen ondernomen tegen Louise.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees