Celebs

Als Drake ooit trouwt, krijgt zijn vrouw deze decadente cadeautjes

Als Drake ooit trouwt, krijgt zijn vrouw deze decadente cadeautjes

Foto: Reuters

De Canadese hiphopartiest Drake heeft momenteel geen trouwplannen maar als hij de ware ooit ontmoet, dan krijgt ze wel heel bijzondere en peperdure cadeaus. De ‘One Dance’-ster heeft tijdens zijn succesvolle carrière al enkele Birkins van luxemerk Hermès gekocht voor zijn toekomstige.

In een interview met het Amerikaanse showbizzblad The Hollywood Reporter polst een journalist naar het liefdesleven van Drake, die voluit Aubrey Drake Graham heet. Veel informatie gaf hij niet prijs, maar hij liet wel weten dat hij al enkele jaren aan een verzameling werkt.

Hij koopt af en toe een felbegeerde Birkin-tas van het Franse luxelabel Hermès, waarvoor je zo’n 10.000 euro neertelt. En dan heb je nog maar een basismodel. De ontwerpen hebben momenteel nog geen eigenares, maar zullen volgens Drake ooit toebehoren aan zijn ware. “Ze zijn voor de vrouw bij wie ik eindig”, zei hij. Rihanna krijgt ze alvast niet. De twee werden al een paar keer aan elkaar gelinkt en in de zomer van 2016 hadden ze een relatie, maar die was na enkele weken alweer voorbij.

Als Drake ooit trouwt, krijgt zijn vrouw deze decadente cadeautjes

De legendarische tas werd in 1984 ontworpen nadat voormalig hoofd van Hermès Jean-Louis Dumas toevallig naast de Britse Jane Birkin zat in het vliegtuig. Hij hoorde haar klagen dat geen enkele handtas groot genoeg was om al haar spullen in op te bergen en ondernam actie. De tas wordt met de hand gemaakt van het beste leder.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees