Bejaarde vrouw op scootmobiel wordt omver gemaaid door automobilist

Bejaarde vrouw op scootmobiel wordt omver gemaaid door automobilist

Een Britse vrouw werd eind oktober meters de lucht in geslingerd toen ze vlak voor een stilstaande bus de straat overstak op een scootmobiel en werd geraakt door een auto. Als bij wonder overleefde de bejaarde dame de zware klap, maar ze moest in allerijl naar het ziekenhuis worden gebracht nadat ze enkele minuten schreeuwend op straat lag. Volgens de hulpdiensten was ze echter nooit in levensgevaar.

De schokkende beelden van het incident werden gefilmd met een bewakingscamera van een nabijgelegen huis en tonen hoe de bejaarde vrouw de lucht in wordt gekatapulteerd. De geschrokken bestuurder van de wagen stapte razendsnel uit om samen met andere omstanders de vrouw te hulp te schieten. Volgens getuigen lag de vrouw “schreeuwend” op straat totdat een ziekenwagen arriveerde om haar naar het ziekenhuis te brengen.

“Ze werd geholpen door talloze mensen, waaronder ook de vrouw die de wagen bestuurde die op haar botste”, aldus dus een getuige in de Britse media. “Het was verschrikkelijk, we hoorden de bejaarde dame moord en brand schreeuwen.” De vrouw raakte gewond, maar was niet in levensgevaar. Er werd uiteindelijk niemand gearresteerd, aldus de politie van Essex.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees