Dieven overvallen donutzaak maar delen lekkers uit aan de mensen die ze bestelen

Dieven overvallen donutzaak en delen lekkers uit aan de mensen die ze bestelen Video: YouTube

Drie gewapende mannen overvielen midden oktober een donutwinkel in Houston in de Amerikaanse staat Texas, en gijzelden de personeelsleden en klanten van het restaurant. Terwijl een verdachte de kassa leeg roofde, eiste een andere man de mobiele telefoons van de klanten, maar hij bood hen ook donuts aan terwijl ze werden beroofd.

De drie verdachten vielen op klaarlichte dag de winkel binnen en bedreigden de klanten en de personeelsleden met een vuurwapen. Twee van de mannen sprongen onmiddellijk over de toonbank van de zaak en vestigden hun aandacht op de kassa, terwijl de andere overvaller zich bezighield met de aanwezige klanten.

Hij eiste hun mobiele telefoons om daarna over de toonbank te springen om enkele donuts mee te grissen. In plaats van de lekkernijen zelf binnen te spelen, deelde hij ze echter uit aan de klanten die hij zopas had bestolen, alvorens samen met zijn companen de benen te nemen.

De politie van Houston is sindsdien op zoek naar de mannen en publiceerde dinsdag de beelden van het incident die werden gefilmd met een bewakingscamera. De agenten vragen alle mensen die meer informatie hebben over de overval om hen onmiddellijk te contacteren. Als de mannen worden gevat, zullen ze worden aangeklaagd voor gewapende overval met verzwarende omstandigheden.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees