Reisbureau jaagt dronken bezoeker de stuipen op het lijf met gigantische rekening. Dan blijkt wat er echt gaande is

Reisbureau jaagt dronken bezoeker de stuipen op het lijf met gigantische rekening. Dan blijkt wat er echt gaande is

Foto: Twitter

Een kater is gewoonlijk voldoende straf voor een dronken uitspatting, toen deze man na een avondje uit zijn rijbewijs kwijt was, was dat echter nog maar het begin van zijn straf. Enkele dagen later zat er plots een brief van een reisbureau tussen zijn post, met een rekening van zo’n 6.000 euro.

Will Armstrong schrok zich een hoedje toen hij de brief binnenkreeg met een reisroute met vier eersteklasvluchten. Hij zou van Londen naar Abu Dhabi vliegen, om weer door te vliegen naar de Malediven en terug, allemaal in eerste klasse.

“Dankjewel om langs te komen. We stellen je bestelling op prijs en hopen dat je stilaan opgewonden raakt over je aanstaande eersteklasvlucht naar de Malediven”, luidt het in de begeleidende brief. Het kostenplaatje van die reis? 5.289,87 Britse pond, omgerekend 5.970 euro.

Geschokt bladerde Will door tot de laatste pagina van de brief, om daar te ontdekken dat het allemaal een grapje was van een vriendelijke medewerker die zijn rijbewijs gevonden had. “We maakten een grapje. We hebben je rijbewijs (ook in de enveloppe) gevonden buiten onze winkel en dachten dat je dat wel nodig zou hebben. Overweeg misschien ons onder de arm te nemen voor je volgende vakantie. Hou je goed!”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees