Kindje (2) overleden na val van zesde verdieping flatgebouw in Gent

Kindje (2) overleden na val van zesde verdieping flatgebouw in Gent

Foto: Google streetview.

Gent -

Een kind is op het Winston Churchillplein in Gent van op de zesde verdieping uit het raam gevallen op de betonnen grond. Het kind werd in kritieke toestand naar het UZ Gent gebracht maar is ondertussen overleden aan zijn verwondingen, zo bevestigt ons het parket van Oost-Vlaanderen.

Het drama gebeurde in een van de flatgebouwen vlakbij het Sint-Lucasziekenhuis. Een getuige die op weg was naar zijn wagen hoorde een luide plof. Toen hij omkeek, zag hij een kind liggen. Niet ver van waar het gevallen was lag een vliegenraam.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en dienden de eerste zorgen toe. Het kind werd in levensgevaar naar het UZ Gent gebracht maar kon niet meer gered worden. Over de precieze omstandigheden van het drama is nog geen duidelijkheid maar alles wijst op een tragisch ongeval. De aanwezigheid van een vliegenraam op de grond, laat vermoeden dat het kind naar beneden is gevallen uit een raam waar een vliegenraam inzat dat misschien niet stevig genoeg was.

De woning waaruit het kind viel is de thuis van het kind.

Zeker de mama van het kind zou aanwezig geweest zijn. Volgens getuigen gaf zij een door merg en been gaande schreeuw toen ze merkte dat haar kind zes verdiepingen lager was gevallen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees