Deze bodybuildster (26) vindt “alle vrouwen sexy”, en staat binnenkort als Amazone op de planken

Deze bodybuildster (26) vindt “alle vrouwen sexy” en staat binnenkort als Amazone op de planken Video: Ruplty

Deze Russische vrouw werd een echte ster op sociale media door haar gigantische spieren en behaalde al enkele titels in het gewichtheffen. Hoewel ze nog regelmatig in de fitness te vinden is, gaat ze nu een heel nieuwe uitdaging aan: ze staat binnenkort op de planken als Amazone in een opera van Puccini.

Natalia Kuznetsova (26) heeft honderdduizenden volgers op sociale media en deelt regelmatig foto’s van haar indrukwekkende spieren. Ze stopte een tijdje met competitief bodybuilding en gewichtheffen nadat ze enkele wereldtitels won, maar kondigde onlangs aan dat ze haar sportcarrière nieuw leven wil inblazen.

De Russische dame heeft echter nog meer toekomstplannen en speelt in januari mee in Manon Lescaut, een lyrisch drama van de Italiaanse componist Giacomo Puccini, waarin ze een gespierde Amazone zal vertolken. De bodybuildster zal echter niet zingen of praten op de planken, maar zal optreden als een “symbool van macht en een drang om nooit op te geven”.

“Ik sta het volledige derde bedrijf in bikini op de planken”, aldus Kuznetsova, die staat te springen voor het nieuwe, maar onverwachte avontuur. “Mocht ik in de toekomst nog rollen aangeboden krijgen, zou ik die zeker niet weigeren.” Het is niet de eerste keer dat ze in de schijnwerpers op de planken staat: in 2016 speelde ze een prostituee in dezelfde opera.

Zelfvertrouwen

Kuznetsova begon op veertienjarige leeftijd te trainen, omdat ze slechts veertig kilogram woog en graag wat gewicht wilde bijkomen. Ondertussen weegt ze meer dan honderd kilogram en is ze een van de meest gespierde vrouwen ter wereld. Ze heft met gemak een halter van 240 kilogram en won verschillende wedstrijden op Europees en internationaal niveau.

“Natuurlijk kijken mensen naar mij”, vertelt de 26-jarige vrouw. “Een sportief lichaam is immers duidelijk te zien, zelfs als je kleren draagt.” Van negatieve commentaren over haar uiterlijk trekt ze zich niks aan en ze vindt ook dat alle vrouwen sexy zijn, ongeacht hun gewicht of hoe ze eruitzien.

“Volgens mij heeft aantrekkelijkheid niks te maken met de figuur of de spieren van een vrouw”, aldus een zelfverzekerde Kuznetsova. “Iedere vrouw moet zich dus sexy voelen.” Ze roept dan ook alle vrouwen op om meer zelfvertrouwen te hebben en zich goed in hun vel te voelen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees