29-jarige man zo kwaad dat hij vrouw mishandelt en konijn van dochtertje doodslaat

29-jarige man zo kwaad dat hij vrouw mishandelt en konijn van dochtertje doodslaat

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Een 29-jarige man uit Nederland heeft donderdag voor de rechtbank bekend dat hij zijn vriendin heeft mishandeld en haar huis kort en klein heeft geslagen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, sloeg hij het konijn van zijn dochtertje dood. Nu kent John S. uit Papendrecht zijn straf. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

Toen John S. op een avond thuiskwam, was hij razend op zijn vriendin. De man dacht dat hij haar had bedrogen en sloeg helemaal tilt. Zij gooide een wekker naar hem, maar die gebruikte hij om de vrouw zwaar te mishandelen. Hij gooide een fles kapot op haar gezicht en schopte haar meermaals tegen het hoofd. Hij smeet een nachtkastje op haar en vernielde haar meubilair.

Hun zevenjarig dochtertje was op het moment van de feiten in haar slaapkamer. Het meisje zelf zag het niet gebeuren, maar de man zou een mes genomen hebben en gedreigd hebben om een “smiley te maken” in de vacht van haar huisdier, een konijn. Uiteindelijk sloeg hij het dier dood tegen de muur.

De zwaar toegetakelde vrouw kon pas de volgende ochtend vluchten. Ze gingen regelrecht naar de politie. Maar toen die de man gingen arresteren, probeerde hij zich er met een excuus vanaf te maken. “Het kwam allemaal door de drank”, aldus John S. volgens AD. De man heeft nu een voorwaardelijke celstraf van 72 dagen en een taakstraf gekregen. De 29-jarige is opnieuw ingetrokken bij zijn vriendin.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees