Pralines Leonidas schakelen een huisnummer hoger: Zoete Zaligheid van Dorp-Oost 9 naar Dorp-Oost 11

Het is gelukt. Leonidas, De Zoete Zaligheid, is één huisnummer verhuisd, in Dorp-Oost. Van Dorp-Oost 9 naar Dorp-Oost 11. "En alles lukte perfect of tijd. Sinds donderdagnamiddag wist ik dat alles onder controle was en liep ik er eigenlijk vrij relax bij" aldus Daniëlla De Smet, vrijdagavond. "En wat ik bij deze verhuizing mocht ondervinden is dat een mens wel denkt dat hij tot veel in staat is, maar alleen sta je nergens. Dit is mij enkel gelukt dank zij de hulp van zoveel mensen. Ik weet niet wie ik eerst moet bedanken". En ze wees meteen naar Kaat Baertsoen, voorzitter van Unizo Lochristi: "Zo heb jij me aan het telefoonnummer van de juiste man bij Eandis geholpen, waardoor ook dat op tijd opgelost was."

"Over de vorige winkel kreeg ik wel eens te horen dat de mensen niet altijd wisten of hij open of gesloten was. Zo donker was het, dat je het van buitenaf niet altijd zag. Toen ik hier vrijdagavond alle lampen voor het eerst aanstak, merkte ik het verschil inderdaad: het is hier nu een zee van licht", aldus Daniëlla, in haar nieuwe, eigentijds en strak ingerichte zaak.

Burgemeester Yves Deswaene en schepen van Middenstand Frederic Droesbeke (Open VLD) kwamen langs om het lint door te knippen. Daniëlla had het de afgelopen maanden en weken heel erg druk met de verhuizing, en kan nu een paar dagen op adem komen. Maar vanaf dinsdag staan haar met de aanloop naar Sinterklaas en de feestdagen alweer drukke tijden te wachten.

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio