23-jarige leerkracht opgepakt omdat ze sliep met haar studenten

23-jarige leerkracht opgepakt omdat ze sliep met haar studenten

themabeeld Foto: ss

Ze staat nauwelijks meer dan een jaar voor de klas, maar zal dat nu waarschijnlijk nooit meer doen. De 23-jarige Britse Madeline J. Marx werd gearresteerd omdat ze seks zou gehad hebben met minstens twee van haar studenten.

Marx gaf les in het vijfde middelbaar aan de Kettering Fairmont High School en werd woensdag gearresteerd omdat ze geslapen zou hebben met een student van 16 en een van 17 jaar oud. Het was een andere student die de feiten aan het licht bracht nadat hij roddels had gehoord op school en die aan de directeur doorspeelde.

“We werden er ons van bewust dat Marx mogelijk betrokken was bij ongepaste activiteiten met een minderjarige”, luidt het bij de directie van de school. “Als we zoiets te weten komen, zullen we dat soort mensen verwijderen en hen uit de buurt van onze studenten houden.”

De politie werd erbij gehaald en woensdag leidde dat tot de arrestatie van Marx. Ze gaf inmiddels al toe naaktfoto’s verstuurd te hebben naar op z’n minst een van de studenten via sociale media. Dat ze de ene student ook oraal bevredigde en met de ander seks zou gehad hebben op een parking, zoals de studenten in kwestie aan de politie vertelden, dat gaf ze nog niet toe.

De openbare aanklager was hard voor de vrouw: “Leerkrachten wordt de verantwoordelijkheid toevertrouwd om kinderen op te voeden die jongvolwassenen worden. Deze beklaagde misbruikte haar positie en ontwikkelde een seksuele relatie met minderjarige studenten.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees