WIN. Duotickets voor Circus Barones in Schelle

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Schelle

Foto: rr

Schelle - Dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show onder de noemer “Whow! Circus Wonderland!”. Van woensdag 6 december tot en met zondag 10 december strijkt het circus neer aan het Kerkplein in Schelle. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van woensdag 6 december om 15 uur.

Dit jaar is het thema van het circus ‘Whow! Circus Wonderland!’. De clowns Patatje en Ronny nemen de bezoekers mee op een droomreis die hen zal leiden langs een exotisch getinte ouverture uit Zuid-Amerika, luchtacrobatie, comedy en dierennummers met paarden, lama’s, kamelen en - in primeur - ara’s. Een mooie choreografie, moderne geluids- en lichttechnieken en een bijzondere schuim-act vormen de klap op de vuurpijl.

Voorstellingen in Schelle zijn er op:

  • Woensdag om 15 uur
  • Zaterdag 15 uur
  • Zondag om 11 uur en 15 uur 

De voorstelling op zondag om 11 uur is een familievoorstelling. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van woensdag 6 december om 15 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio