VOETBAL1STE PROVINCIALE - Damy IdeFC VARSENARE

“We zullen nog ploegen pijn doen dit seizoen”

“We zullen nog ploegen pijn doen dit seizoen”

Foto: VDB

Varsenare / Jabbeke -

FC Varsenare verloor met 2-1 bij SC Blankenberge. “Jammer van de nederlaag, maar we zullen nog ploegen pijn doen dit seizoen”, zegt Damy Ide, die in de slotfase de aansluitingstreffer scoorde.

“Blankenberge begon met de wind in de rug en versierde in die fase ook de beste kansen”, vertelt de 19-jarige Damy Ide, die dit seizoen al zes keer scoorde. “Makkelijk voetballen was het niet. Blankenberge klom op voorsprong, maar na de pauze deelden wij de lakens uit. Een poging belandde op het doelhout, maar voor de thuisploeg was het wel bingo. Uiteindelijk scoor ik nog de 2-1, maar verder kwamen we niet meer.”

“De week voordien zetten we tegen Wielsbeke nog een scheve situatie recht, maar nu was dat niet mogelijk. Jammer, maar we laten ons niet uit ons lood slaan. We zitten in een goede flow en ik ben ervan overtuigd dat we dit seizoen nog ploegen pijn zullen doen. In de komende wedstrijden tegen Kortemark en Eernegem moeten we voor minstens vier op zes gaan. Bij ons vind je geen vedetten. Een ijzersterke teamspirit moet onze belangrijkste troef blijven. De voorbije maanden leerden we heel wat bij. Eerste provinciale liegt nooit en dat betekent dat elk punt belangrijk is. Je moet er blijven in geloven, maar je moet bovenal efficiënt zijn. Goed voetballen is mooi, maar finaal tellen de punten. We zullen overleven.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio