voetbal1STE PROVINCIALE - Arianit HajriziVV Westkapelle

“Best mogelijk dat trein vertrokken is”

“Best mogelijk dat trein vertrokken is”

Foto: VDB

Westkapelle / Knokke-Heist -

VV Westkapelle heeft zijn overwinning beet. Tegen RC Waregem werd het 1-0. Arianit Hajrizi startte op de bank en loste Jens Meert af in de 52ste minuut.

“Geen makkelijke match, koud en veel wind”, opperde Hajrizi. “Onze eerste helft was niet om over naar huis te schrijven, de tweede was stukken beter. T1 Björn Cool herhaalde zijn boodschap aan de rust. Iedereen moet honderd procent zijn en dat was niet het geval. De voorbije weken hadden we vaak last van concentratieverlies. 1-0 is niet overtuigend, maar het leverde ons drie punten op en dat schenkt ons ademruimte. Best mogelijk dat de trein definitief vertrokken is.”

“Voetballend horen we bij de top, maar in vijf matchen slikten we een tegengoal in de laatste minuten, erg pijnlijk. Zwevezele is onze volgende tegenstander. Het moet echt niet denken dat het ook maar één punt cadeau zal krijgen”, vervolgde Hajrizi. “Ik ben 24 jaar, woon in Brugge en ben afkomstig van Kosovo. Via een Nederlandse manager voetbalde ik daar drie seizoenen, daarna volgde Knokke. Daar kreeg ik pech. Ik kreeg de kans niet om iets te laten zien. Nochtans scoorde ik in elke beloftenmach. Westkapelle werd een goeie optie. De voorbereiding was prima, ik scoorde negen keer. In de laatste match liep ik een knieblessure op en ging out. Ik heb wat extra tijd nodig om mijn beste vorm te bereiken.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio