Na hartproblemen opnieuw verschrikkelijk nieuws voor Xandee: “Ik heb een tumor in mijn baarmoeder”

Na hartproblemen opnieuw verschrikkelijk nieuws voor Xandee: “Ik heb een tumor in mijn baarmoeder”

Xandee is net wat op haar positieven gekomen na talloze medische blunders, nu ze opnieuw verschrikkelijk nieuws krijgt. Zangeres Sandy Boets heeft van de dokters te horen gekregen dat er een tumor in haar baarmoeder zit. Deze week gaat ze opnieuw onder het mes.

De ‘Touch of Joy’-zangeres heeft een verschrikkelijke periode achter de rug. Al enkele jaren kampt ze met ernstige gezondheidsproblemen. Een kijkoperatie naar haar hart zorgde voor meerdere lekken in haar lies en haar hartklep werkte nog maar voor 30 procent. Haar lichaam zit vol littekens in haar nek, aan haar borst, aan haar lies. Een tijd lang kreeg ze te kampen met een verlamde voet en haar kunstklep maakt permanent een irritant geluid. "Zoals de krokodil uit ‘Peter Pan’.”

LEES OOK. Zangeres Xandee opnieuw thuis na reeks medische blunders: “Maar mijn hartklep tikt nog altijd evenveel als de krokodil van Peter Pan”

Nadat de medische lijdensweg achter de rug was, was ze helemaal klaar om opnieuw aan het leven te beginnen en haar zangcarrière nieuw leven in te blazen. Maar nu blijkt dat ze echter opnieuw zal moeten vechten. Een tumor in haar baarmoeder wordt deze week verwijderd. Xandee blijft strijdvaardig: “Ja, dit is een tegenslag maar ik blijf positief. Al moet ik op een kruk zitten, ik ga er alles voor doen om erbij te zijn tijdens ‘Het Zingpaleis'. Voor mij is dat echt een doel”, zegt de zangeres.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees