Voetbal2de provinciale - Michel LeonhartHerleving Sinaai

“Nu op naar thuiswinst tegen Yellow Blue”

Sint-Niklaas -

Op bezoek bij Bazel knoopte Sinaai opnieuw met winst aan (1-3). “We verdienden de drie punten en ik denk niet dat iemand in Bazel graten zag in onze winst”, zegt Michel Leonhart. “Ook vorige week, tegen KV Sint-Gillis, verdienden we de punten. Toen werden we niet beloond voor ons spel en de getoonde inzet. Daar verloren we twee punten.”

“Uit de wedstrijden van de voorbije weken leerde ik alleszins dat er hier in Sinaai een goede basis, een goede structuur en een goede groep tussen de lijnen staat. We geven achterin erg weinig weg. Ik heb echter ook kunnen vaststellen dat het vertrouwen wat weg was. Momenteel ben ik vooral aan het werken aan de afwerking. Het scorend vermogen moet omhoog. Wat dat betreft heb ik tegen Bazel al gezien dat jongens zoals Jens Demeuricy en Angelo Jacobs stilaan op hun normale niveau terugkomen.”

“Hopelijk kunnen we volgende zondag de punten thuishouden. De mannen extra motiveren om uit te pakken tegen Yellow Blue, een ploeg die de voorbije maanden met wat groeipijnen worstelde, dat moet ik zeker niet doen. Iedereen heeft de mond vol over de confrontatie met ex-trainer Patrick Geertsen. Ik heb Geertsen trouwens zelf nog gekend als trainer en als speler. Bovendien is hij de laatste succescoach geweest van Sinaai. Daarnaast is Yellow Blue, net zoals Sinaai, een zakenpartner van mij. Opgelet, zulke zaken laat ik tijdens de match naast me liggen, maar nadien wordt er dan verbroederd. Hopelijk nadat wij voor het eerst dit seizoen de punten konden thuishouden.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio