voetbal3de provinciale - Bryan BultheelVK White Boys

“Ik begrijp nog steeds niet wat er gebeurd is”

Sint-Niklaas -

Na het gelijkspel tegen Oudegem ging VK White Boys zaterdagavond verrassend onderuit tegen Bosdam Beveren. Het zag er nochtans uitstekend uit voor de Puitvoetboys, want na vijftig minuten spel stonden ze 0-2 voor, dankzij doelpunten van De Cleen en De Rechter. Door deze nederlaag loopt een ongenaakbaar Kieldrecht verder uit. Hun voorsprong bedraagt na elf wedstrijden al zes punten.

“Ik begrijp nog steeds niet wat er gebeurd is”, klinkt het bij de zwaar ontgoochelde Bryan Bultheel. “Een dik uur lang hadden we de wedstrijd in handen. Het leek er op dat eerder de 0-3 dan de 1-2 zou vallen, maar toch. Iets voorbij het uur scoorden zij de aansluitingstreffer en amper vijf minuten later stond het al gelijk, na een doelpunt in geschenkverpakking. Dit is een onbegrijpelijke maar evenzeer een onvergeeflijke nederlaag. In plaats van de wedstrijd dood te maken, geven we het zelf uit handen. Niemand bij ons rechtte nog de rug. Alles waar we voor staan, werd in het laatste uur vergeten. Dit is enorm teleurstellend.”

Spanning

“Volgend week volgt inderdaad de topper tegen leider Kieldrecht”, aldus Bryan Bultheel. “We moeten realistisch zijn en heel goed beseffen dat bij verlies komende zondag de kampioen in derde E al gekend is. Uitdagers Gerda en Opdorp stelden al sneller teleur en gaven Kieldrecht een vrijgeleide. Door dit verlies zakken wij nu ook te diep weg. Kieldrecht, met zijn talent en gretigheid, verliest nu eenmaal weinig en staat blijkbaar een pak verder. Het is nu aan ons om zondag de spanning in de competitie te houden.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio