Celebs

Na Selena: wil ook The Weeknd terug naar zijn ex?

Na Selena: wil ook The Weeknd terug naar zijn ex?

Foto: Photo News

De Amerikaanse zangeres Selena Gomez kan het weer goed vinden met haar ex Justin Bieber. Ook haar meest recente ex, Abel Tesfaye van The Weeknd, zou opnieuw meer tijd met zijn voormalige vriendin Bella Hadid doorbrengen. Dat schrijft de internationale roddelpers.

De 27-jarige ‘I feel it coming’-zanger werd in New York door paparazzi gefotografeerd toen hij het appartementsblok van Bella Hadid (21) verliet. Dat wakkert de geruchten aan dat de twee hun liefde opnieuw een kans geven. Hun eerste officiële romance begon in 2015, niet lang nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Volgens ingewijden was het liefde op het eerste gezicht. Grote liefde, zo zag ook de rest van de wereld. Bella Hadid kreeg immers de hoofdrol in de ‘In The Night’-videoclip van The Weeknd.

Victoria’s Secret

Hun liefdessprookje hield anderhalf jaar stand. In november vorig jaar waren de twee net uit elkaar toen ze beiden op het podium van de Victoria’s Secret modeshow moesten staan. Terwijl The Weeknd zong, passeerde Bella hem en keek ze koeltjes in zijn richting.

Na Selena: wil ook The Weeknd terug naar zijn ex?
Foto: Photo News

Goede vrienden

Vandaag is de artiest weer single. Na een relatie van tien maanden met Selena Gomez zoekt hij naar verluidt weer toenadering tot Bella. “Ze hebben opnieuw contact sinds hij en Selena er een punt achter zetten. Ze zijn nog niet officieel weer samen, maar ze brengen opnieuw tijd door”, zei een bron aan entertainmentsite E! News. “Abel heeft de eerste stap gezet. Hij vroeg of ze konden bijpraten. Ze ging akkoord en nu wachten ze af. Als ze geen koppel meer worden, dan blijven ze zeker goede vrienden.”

Chemie

Een andere bron voegt eraan toe dat de chemie tussen de twee duidelijk aanwezig is en dat zij nooit over hem heen is geraakt. “Ze leest alles wat er over hem en andere vrouwen verschijnt in de media en dat raakt haar. Ze ziet hem nog graag, maar ze is ook sterker dan voorheen en ook voorzichtiger. Ze wil geen overhaaste beslissingen nemen en houdt momenteel haar opties open.”

Na Selena: wil ook The Weeknd terug naar zijn ex?
Abel werd gezien toen hij het appartementsblok van Bella verliet Foto: Photo News
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees