Celebs

Slecht nieuws voor Victoria's Secret: deze modellen haken op het laatste moment af

Slecht nieuws voor Victoria's Secret: deze modellen haken op het laatste moment af

Foto: AP

De Victoria's Secret Fashion Show in Shanghai loopt niet over rozen. Eerder raakte al bekend dat enkele modellen uit Rusland en Oekraïne hun visum niet goedgekeurd kregen en nu haakt ook Gigi Hadid, een van de topmodellen, af.

Gigi Hadid laat op Twitter weten dat ze volgende week niet mee zal lopen in de befaamde lingerieshow in Shanghai. Opnieuw een opdoffer dus voor Victoria's Secret, nadat eerder ook al modellen, onder andere uit Rusland en Oekraïne problemen hadden met hun visa voor China. 

Hadid maakte het nieuws zelf bekend via Twitter: "Ik vind het heel erg spijtig dat ik er niet bij kan zijn in China dit jaar. Ik hou van mijn Victoria's Secret familie en ben in gedachten bij mijn meisjes! Ik kan niet wachten om de show op televisie te zien en weet zeker dat het weer prachtig wordt. Ik kan in elk geval niet wachten tot volgend jaar! :) x"


Het topmodel gaf geen reden voor het afhaken maar er wordt gespeculeerd dat het racistische filmpje van een tijdje terug er iets mee te maken zou kunnen hebben. Gigi kwam toen onder vuur te liggen in China, nadat ze in een video een Buddha met dichtgeknepen ogen had nagedaan. Vele Aziaten vonden dat enorm kwetsend en racistisch en zeiden toen al dat ze niet meer welkom was in hun land.

Eind augustus postte Gigi Hadid nog een heel enthousiast bericht op Instagram: "Het is en blijft altijd een droom om voor de Victoria's Secret show gevraagd te worden!"

 

 

Ook enkele modellen zouden geen Chinees visum hebben gekregen voor de show. Het zou gaan om Julia Belyakova, Kate Grigorieva en Irina Sharipova uit Rusland, alsook Dasha Khlystun uit Oekraïne. Het Instagram-account VSModelSpain postte een screenshot van een converatie met Khylstun waarin het model bevestigt dat ze niet mee zal lopen.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees