Celebs

Kourtney Kardashian onthult het ‘moeilijke dieet’ waarmee ze slank blijft

Kourtney Kardashian onthult het ‘moeilijke dieet’ waarmee ze slank blijft

Kourtney is de oudste van de zusjes Kardashian, maar moet qua sexy outfits niet onderdoen voor Kim en Khloé. Ze krijgt regelmatig complimenten over haar strakke figuur, maar daarvoor moet ze zichzelf veel ontzeggen: met haar fans deelde ze hoe ver ze gaat tijdens haar ‘detoxperiode’.

Alle drie de zussen Kardashian zijn geobsedeerd door hun figuur -wellicht omdat sexy paparazzikiekjes een essentieel onderdeel zijn van hun takenpakket als realityster. De keerzijde van de medaille: een stukje taart eten is er niet bij, tenminste niet voor Kourtney. De 38-jarige moeder van drie deelde op haar app wat ze zoal eet op een dag - en dat is niet bepaald veel.

Zo eet Kourtney geen fruit, nauwelijks koolhydraten en geen gluten. Ze begint de dag met een avocadopudding, een avocado gemixt met een klein beetje rietsuiker, honing en een half kopje melk. Als lunch en avondeten eet ze enkel proteïnen en groenten, meestal vis of kip met broccoli of bloemkool. Ze staat erop om minstens 14 tot 16 uur tussen avondeten en het volgende ontbijt te laten en eet bijna geen snacks - buiten af en toe paar amandelnoten. Af en toe last ze ook een vastendag in, waarin ze 24 uur lang enkel water en bouillon drinkt.

Ze geeft zelf toen dat dit dieet bijzonder moeilijk is en dat ze het nooit langer dan drie maanden volhoudt. “Ik ga het niet mooier voorstellen dan het is, het is zwaar”, zegt ze zelf. “Maar op vakantie of speciale gelegenheden houd ik me niet aan de regels.” Ze raadt haar fans ook af om de detox op eigen houtje te volgen en adviseert hen altijd eerst een dokter te raadplegen.

Misschien moet iemand van haar bijna 60 miljoen volgers Kourtney vertellen dat fruit gezond is, dat glutenvrij eten enkel zin heeft voor mensen die allergisch zijn en dat het leven leuker is zonder honger?

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees