Zo zag het trouwfeest van Serena Williams eruit

Zo zag het trouwfeest van Serena Williams eruit

Tennisster Serena Williams en internetmagnaat Alexis Ohanian zijn getrouwd. Elf weken geleden waren ze nog in de wolken na de geboorte van hun dochtertje, afgelopen donderdag gaf het koppel het ja-woord in New Orleans. Ohanian en Williams hebben nu enkele trouwfoto’s online geplaatst op hun Instagram-account.

Serena Williams (36) en Alexis Ohanian (34), mede-oprichter van de populaire Amerikaanse nieuwswebsite Reddit, stapten in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie met heel wat bekende gasten. Onder meer Kim Kardashian, Eva Longoria, tennisspeelster Wozniacki en Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour stonden op de gastenlijst.

 

 

Official. ?? @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Een bericht gedeeld door Alexis Ohanian Sr.?? (@alexisohanian) op

De ceremonie vond plaats in het ‘Contemporary Arts Center’ in New Orleans. In september werden Serena en Alexis nog de ouders van hun eerste dochtertje, Alexis Olympia. De voormalige nummer één van de wereld is sinds haar zwangerschap op de WTA-ranking weggezakt naar de 22e plaats maar is ondertussen alweer volop aan het trainen om in januari haar titel te kunnen verdedigen op het Australian Open. De jongste van de Williams-zussen kwam niet meer in actie sinds ze in Melbourne een 23e Grand Slam op haar palmares bracht. Met een 24e grandslamzege zou Williams het record van de Australische Margaret Court evenaren.

 

???????? ?? @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Een bericht gedeeld door Alexis Ohanian Sr.?? (@alexisohanian) op

 

?? ?? @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Een bericht gedeeld door Alexis Ohanian Sr.?? (@alexisohanian) op

 

#flashbackfriday to an unforgettable weekend with my ladies. Love you all. ?? Thank you @legaseany @moxytimessquare @baccarathotels

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

Corrigeer