Politieruiter dwingt zijn paard de trap af te dalen, maar komt dan tot de pijnlijke ontdekking dat hij dat beter niet had gedaan

Politieruiter dwingt zijn paard de trap af te dalen, maar komt dan tot de pijnlijke ontdekking dat hij dat beter niet had gedaan Video: Twitter

Een Spaanse politieruiter patrouilleerde rond het stadion tijdens de match tussen Real en Atletico Madrid toen hij zijn paard dwong om een betonnen trap af te dalen. De man belandde echter pijnlijk op zijn rug toen het paard uitgleed en struikelde. “Is het normaal om paarden een trap te laten afdalen”, vroeg een journaliste zich af toen ze de beelden kreeg doorgespeeld en op Twitter publiceerde.

De agent werd zaterdag gefilmd tijdens de derby in het Wanda Metropolitano stadion in Madrid toen hij samen met meer dan 1200 collega’s de supporters van beide clubs in de gaten hield. Een van die collega’s dwong zijn paard de betonnen trap bij het stadion af en kwam veilig en wel op de begane grond terecht, hoewel het paard zich duidelijk niet erg op zijn gemak voelde.

Maar als de andere agent zijn paard hetzelfde wil laten doen, loopt het helemaal verkeerd af. Het paard struikelt op de gladde treden en licht zijn berijder uit het zadel. De onfortuinlijke agent komt met een smak op de grond terecht, terwijl het verwarde paard doorloopt. Volgens Spaanse media liep het ongeval echter nog goed af en raakten ze allebei niet gewond.

De video ging in een mum van tijd de wereld rond, en werd al duizenden keren bekeken en gedeeld sinds de publicatie op Twitter. De wedstrijd tussen Real Madrid en Atletico liep net als het riskante manoeuvre van de politieruiter op een sisser af: er vielen geen doelpunten en het werd dus 0 - 0.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees