Food

Na het eerste avocadorestaurant krijgt deze stad nu ook een avocadowinkel

Na het eerste avocadorestaurant krijgt deze stad nu ook een avocadowinkel

Foto: Instagram

Vorig jaar opende The Avocado Show de deuren in de Amsterdamse wijk De Pijp en nu is daar nog een winkel bijgekomen. Fans kunnen er terecht voor de perfect rijpe groene vrucht, maar ook voor tassen, paraplu's, truien en zelfs kerstdecoratie met avocado's op. Wie erbij wil zijn, zal snel moeten zijn, want het gaat om een pop-up.

Wie fan is van avocado's heeft in de supermarkt vast al wel vaker in enkele exemplaren staan knijpen om te kijken of ze wel goed rijp zijn. Het is net daar dat medeoprichter Julien Zaal iets aan wou doen. Hij is een van de breinen achter The Avocado Show en nu dus ook een van de bedenkers van de nieuwe pop-up The Backstage, die zich schuin tegenover het avocadorestaurant bevindt. In de nieuwe winkel worden elke dag 300 avocado's aangeboden die volgens Zaal perfect rijp zijn 

Naast de avocado's zelf kun je er terecht voor heel wat spulletjes die in het teken staan van de vrucht. Bovendien kun je langsgaan om meer te weten te komen over de avocado en hoe je kunt herkennen of die klaar is om op te eten of niet. Eén tip wil zal al meegeven: erin knijpen, doe je beter niet. "Daar worden de avocado's beurs van. In The Backstage geven experts goede tips", zegt hij in een reactie aan Het Parool.

 

 

Corrigeer