Voetbal2de provinciale - Hans SomersKFC Moerbeke

“De trainer staat niet ter discussie”

Moerbeke-Waas -

Hoewel Moerbeke zondag een halve stunt realiseerde door leider Doorslaar in bedwang te houden, blijft het rommelen in de wandelgangen. “Er zijn altijd wel mensen die kritiek hebben. Een doelpuntenloos gelijkspel tegen de leiders is zonder meer een goed resultaat. Ik ben er zeker van dat we, als we hetzelfde niveau blijven aanhouden, nog veel punten zullen sprokkelen. Sportief is er geen vuiltje aan de lucht”, meent voorzitter André De Keyzer.

Hij wordt daarin bijgestaan door Hans Somers. “Enkele weken geleden, toen we echt in een dipje zaten, heeft iedereen unaniem voor de trainer gekozen. Sindsdien haalden we vier op zes. Beter kan moeilijk. Een trainerswissel is geen issue. Hij staat niet ter discussie, al horen ook wij dat er vooral binnen het bestuur wat interne strubbelingen zouden zijn.”

“Nog eens, sportief is er geen vuiltje aan de lucht. Nadat we vorige week Yellow Blue klopten, hielden we deze week leider Doorslaar in bedwang. Dat puntje was een bonus. Neen, we hadden daar niet meteen op gerekend, maar trainer Dierick had ons opgedragen om de leiders in blok op te vangen. Het bleek de goede aanpak.”

“We zijn nooit in de problemen gekomen, al moet ik zeggen dat we vooral in de tweede helft aan een hoge druk dienden te weerstaan.”

“Hopelijk zijn we nu gelanceerd en kunnen we komend weekend tegen Zaffelare de lijn doortrekken”, aldus nog Hans Somers. “Zonder de hekkensluiter te onderschatten, moeten we toch naar daar afreizen met het doel onze vijfde overwinning te laten optekenen. Dat moet de bedoeling zijn.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio