VOETBAL2DE PROVINCIALE BZWEVEGEM SPORT - Doelman Jens Vercaemst vindt derbyzege tegen Heestert verdiend

“Beloond voor werkkracht”

“Beloond voor werkkracht”

Jens Vercaemst: “We kunnen nu weer wat rustiger ademen in de aanloop naar een belangrijk drieluik.” Foto: Bart vandenbroucke

Zwevegem -

Dankzij een 3-2 derbyzege tegen Heestert en een 7 op 9 tegen ploegen uit de top vijf lijkt Zwevegem Sport goed op weg naar de beoogde plek in de linkerkolom.

Doelman Jens Vercaemst zag zijn ploegmaats in de slotfase tegen Heestert een 1-2 achterstand nog ombuigen in een 3-2 overwinning. “De zege vind ik ook verdiend, zeker op basis van onze inzet. In de eerste helft waren we duidelijk de beste ploeg, maar we werkten helaas onze kansen niet af. Op een indirecte vrije trap scoorde Heestert wel. We toonden dat we mentaal weerbaar zijn en slaagden erin om terug te keren. Dat deden we dit seizoen al herhaaldelijk. We lieten onze kop niet hangen en werden beloond voor onze werkkracht. Ook een tweede keer werkten we een achterstand weg, om nadien zelfs de winning goal te scoren.”

“We kunnen nu weer wat rustiger ademen in de aanloop naar een belangrijk drieluik”, weet Vercaemst. “Tegen de ploegen die in het klassement rond ons staan moeten we proberen om zo veel mogelijk punten te pakken. Dan pas mogen we spreken over het wegvallen van druk. We blijven echter best voldoende attent, want het kan in onze reeks o zo snel keren.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio