Je zal maar Bart De Pauw heten en gevatte vrienden hebben: “Een kameraad sms’te: ‘blijf van mijn vrouw af’”

© Belga, RR;

“Ik kan er gelukkig mee lachen”, vertelt de naamgenoot van Bart De Pauw. Sinds het losbarsten van de zaak-De Pauw kreeg hij zo’n twintig sms’en. “Ik heb er zelf moppen rond gemaakt, zonder humor kan een mens niet leven.” Voor de duidelijkheid: deze Bart De Pauw is een aannemer uit Brugge, “niet de televisiester”.

adm

“Ik heb een twintigtal lacherige sms’jes gekregen”, vertelt de Brugse naamgenoot van Bart de Pauw aan onze redactie. “Mij mag je nog steeds sms’en, Bart. Zelfs na je escapades”, was één van de eerste berichten die hij ontving. “Dat was een collega-aannemer, één van de eersten om grappen te maken. Ik heb er nog goeie gekregen. Zo sms’te een andere kameraad dat ik van zijn vrouw moest blijven (lacht). Mijn klanten, vrienden en familie zien er allemaal gelukkig de humor van in.”

De aantijgingen aan het adres van zijn naamgenoot zijn niet mals, maar “daar wil ik me niet over uitspreken, wat Bart De Pauw de televisiemaker doet, moet hij weten. Ik ben Bart de Pauw de aannemer uit Brugge, niet de televisiester.” Naar eigen zeggen heeft de hetze en naamsgelijkheid zijn zaken noch kwaad noch goed gedaan, maar “bestaat er zoiets als slechte reclame? Ik zie er alleszins niet meteen grote nadelen in.” Zou hij overwegen van naam te veranderen? “Helemaal niet, ik ben bijzonder trots op mijn naam.”

Meer videos

Pakjesbezorger laat zich niet afschrikken door wilde beer ondanks waarschuwingen van bewoner: "Stop! Ga terug!"

Vliegende auto mag officieel de lucht in, maar je hebt er wel een vliegbrevet voor nodig

Man vraagt vriendin ten huwelijk op idyllische klif, maar dat loopt niet als gepland door haar verraste reactie

Deze vrouw heeft een wel erg opmerkelijke truc om plaats te besparen in de metro (en niemand kijkt ervan op)

Sneeuwruimer richt ravage aan op snelweg

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie