Celebs

Gert Verhulst over relatie met K3’tjes: “Ik was gewoon verliefd”

Gert Verhulst over relatie met K3’tjes: “Ik was gewoon verliefd”

Foto: ISOPIX

Binnenkort staat Gert Verhulst voor een Sportpaleis vol nostalgische volwassenen, samen met de pratende hond waarmee het allemaal begon. Met de Nederlandse ‘Volkskrant’ heeft Gert Verhulst het over het succes van Samson en Studio 100, en ook over zijn privéleven.

“Het wordt een gekkenhuis”, zegt hij over de shows in het Sportpaleis. “Ik heb het gezien in Gent: vijftienduizend jongvolwassenen die onze liedjes enthousiast meebrulden. Ze kenden ze allemaal, van begin tot einde.” Hij weet ook hoe dat komt: “Het is nostalgie. Die liedjes nemen je mee terug naar de mooiste periode van je leven. Ik zie het van dichtbij: mijn 23-jarige zoon Viktor is een van de grootste fans van Samson en Gert. “

Als het gaat over programma’s voor kinderen, is Studio 100 onovertroffen in België. Maar ook het privéleven van Gert Verhulst haalt vaak de media. Zo had hij in het verleden een relatie met Karen Damen en met Josje Huisman, allebei ex-leden van K3. “Bepaalde dingen kun je niet sturen in het leven”, zegt hij daarover. “Ik denk trouwens niet dat het de groep kwaad heeft gedaan, hoor. Slechte reclame is ook reclame. Ik was gewoon verliefd, dat was het belangrijkst. Daar was toch niets fouts mee? Het was hooguit grappig, voor buitenstaanders. Dat snap ik best.” Of hij een vrouwenverslinder is? “Absoluut”, antwoordt hij met een brede grijns. “Ja, wat moet ik zeggen...? Nee, dat is niet zo. Maar mensen moeten zelf hun conclusies trekken, ik lig er niet echt meer van wakker.”

Het volledige interview met Gert Verhulst is te lezen op de website van de Volkskrant.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees