Ontdekking van bizarre “buitenaardse” vogels zorgt voor paniek

Deze bizarre “buitenaardse” vogels zorgen voor paniek Video: YouTube

Een Indiase bouwvakker filmde onlangs enkele vogels op een bouwterrein vlakbij een haven en was naar eigen zeggen helemaal van slag toen hij de bizarre schepsels zag. Hij verspreidde de beelden via sociale media, waardoor ze in een mum van tijd de wereld rond gingen en zelfs grote paniek veroorzaakten in India.

Het bizarre fragment werd gefilmd in Visakhapatnam, een Indiase havenstad gelegen aan de Golf van Bengalen, nadat een bouwvakker de vreemde wezens zag in de toiletten. Volgens de manager van het terrein werd het verlaten toilet opengebroken omdat er een “verschrikkelijke geur” uitkwam. Toen de dieren werden ontdekt, probeerden enkele mannen de vogels fruit en groenten te voederen, maar de ‘wezens’ lieten het aangeboden eten links liggen.

De beelden gingen razendsnel viraal toen ze op sociale media werden gepubliceerd en veroorzaakten paniek in de stad omdat de vogels er volgens velen “buitenaards” uitzien. Een medewerker van een lokale zoo vindt dat echter nonsens en is van mening dat de dieren “erg mooi” zijn. Volgens de man wijst de hartvormig kop van de vogels erop dat het kerkuilen zijn, die nest hebben gebouwd in het verlaten toilet.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees