Vrouw dacht dat ze iPhone had gekocht voor spotprijsje. Maar wat ze in het doosje vond, maakte haar razend

Een vrouw uit de Amerikaanse stad Milwaukee heeft onlangs een iPhone 6 gekocht voor amper 100 dollar. Een goede deal voor Black Friday. Of dat dacht ze tenminste. Want toen ze het doosje opende, wachtte haar een zeer onaangename verrassing.

Het slachtoffer was thuis toen ze plots een zwart busje met een gele en een rode ballon zag voorbijrijden. Op de zijkant stond er ‘uitverkoop voor Black Friday’.

Nieuwsgierig ging de vrouw naar buiten om te zien wat er in de aanbieding was. In het busje trof ze een man aan die gsm’s, dvd’s, cd’s en laptops verkocht. Hij had ook kleren, schoenen, handtassen en uurwerken bij zich.

iPhone 6

Toen de vrouw vervolgens vroeg of hij ook een iPhone 6 verkocht, kreeg ze een nieuw exemplaar overhandigd. Ze kreeg te horen dat de telefoon al geactiveerd was en dat de eerste rekening in december zou volgen.

Sceptisch vroeg ze hem zelfs om het toestel dan eens op te bellen. Om te controleren of het wel werkte. En ja hoor, de gsm ging gewoon over.

De vrouw betaalde 100 dollar, kreeg een betaalbewijs en haar nieuwe iPhone in een doosje.

Razend

Eenmaal terug in huis kon de vrouw niet wachten om haar nieuwe smartphone uit te testen. Maar toen ze het doosje opendeed, werd ze razend.

“Ik vond de doos al een beetje te zwaar. En toen ik keek, zaten er enkel aardappelen in”, zegt ze in een furieus filmpje op LiveLeak. “Een doos aardappelen voor 100 dollar. Hij heeft me elf stukken aardappel verkocht. Echt waar. Niet om te lachen.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees