Basketbal2de Landelijke (v) - Lise Van de VeireTigers Evergem

“In Boom opnieuw vertrouwen tanken”

Evergem -

De 67-25 pandoering op Kortrijk zindert nog na bij Tigers Evergem. Vanavond trekt de ploeg van Ewald Schepens naar Phantoms Rupel op zoek naar eerherstel. We vroegen aan Lise Van de Veire of de nederlaag al verteerd was.

“Laten we maar zeggen dat de hele ploeg na de wedstrijd in Kortrijk erg teleurgesteld was”, trapt Lise een open deur in. “Toch blijven we elke match positief tegemoet zien en in die zin zie ik de partij in Boom als een ideale gelegenheid om opnieuw vertrouwen te tanken. Uiteraard beseffen we allemaal dat onze tegenstander met een erg sterk team uitpakt en niet voor niets een plaats bekleedt in de top vier.”

“Als je mij vraagt naar hun sterke punten, moet ik u het antwoord schuldig blijven. Details over hoe de tegenstrever in elkaar zit, onthou ik moeilijk. Ik ga liever uit van de eigen sterkte en motivatie om een goede match neer te kunnen zetten.”

Ups en downs

“Uiteraard is dit Evergem een vrij jonge ploeg waar de ups en downs zich misschien te vlug afwisselen. Deels door een gebrek aan ervaring of door de angst voor een eventuele degradatie. Maar het is nog veel te vroeg om daar nu bij stil te staan. Feit is wel dat we bij de komende opdrachten misschien wel eerder richting Brasschaat, Roeselare en Blankenberge dan wel naar Phantoms Rupel gaan kijken”, besluit Van de Veire.

“Tegen Rupel komt het er gewoon op aan een goede prestatie te leveren”, beaamt medespeelster Carlien Desmet. “We kijken voor een beter resultaat naar de volgende wedstrijden tegen Bavi Gent en Blankenberge. Die matchen moeten we wel winnen.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio