Melissa uit ‘The Sky is the Limit’ doet de boeken toe

Melissa uit ‘The Sky is the Limit’ doet de boeken toe

Melissa Van Hoydonck , die met haar moeder te zien was in The Sky Is the Limit op Vier, stopt met haar kledingwinkel Les Filles D’Anvers in Brasschaat. “We zullen de winkel voortzetten in de webshop en in pop-ups over heel België”, klinkt het.

In The Sky werd Melissa Van Hoydonck opgevoerd samen met haar mama en haar chihuahua’s en werd hun luxeleventje getoond. Amper twee dagen nadat Melissa Van Hoydonck in The Sky is the Limit verscheen in maart, raakte bekend dat haar vriend Roy S. (42) was opgepakt in een inter­nationaal onderzoek naar het witwassen van drugsgeld.

De man komt nooit in beeld in de reeks. “Door de week leeft Melissa samen met haar moeder”, legde Peter Boeckx, de maker van The Sky Is the Limit, uit. “Alleen in het weekend is ze bij hem. Uiteraard wou ik haar partner ook graag opvoeren in de reeks, maar hij wou dat absoluut niet. Ik kon hem moeilijk dwingen. Hij had daar volgens Melissa ook een grondige reden voor: kort voordien had hij een faillissement meegemaakt en hij vond het beter om niet in de kijker te lopen.”

Haar kledingwinkel en The Sky Is The Limit zijn overigens lang niet de enige activiteiten waarmee Van Hoydonck zich in de kijker werkte: zo poseerde ze voor het Instagramproject van Dennis Black Magic, stond ze met fotoreportages in Ché en P-magazine, was ze ‘host’ in de Antwerpse dancing The Villa, nam ze deel aan Miss België én stond ze op de Kamerlijst van Vlaams Belang.

Onlangs raakte ook bekend dat Melissa heel even zal opduiken in de VTM-reeks Familie als scharrel van Lars (Kürt Rogiers).

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees