Mode

Dit topmodel wordt dagelijks geconfronteerd met zijn grootste angst

Dit topmodel wordt dagelijks geconfronteerd met zijn grootste angst

Foto: Isopix

Het Britse topmodel David Gandy stond al ettelijke keren voor de camera en heeft nu toegegeven dat hij dat eigenlijk niet graag doet. Meer nog: hij heeft schrik van foto's en vindt het verschrikkelijk wanneer iemand een selfie met hem wil nemen.

De Brit David Gandy (37), die in de top van de best verdienende mannelijke modellen staat, heeft toegegeven in The Sun dat hij niet graag op de foto gaat. Hij heeft er zelfs schrik van. "Ik vind het verschrikkelijk wanneer mensen een selfie met me vragen."

"Niet veel mensen weten dit, maar ik ga eigenlijk niet graag op de foto. Vreemd voor een model, ik geef het toe, maar als mensen een selfie willen nemen, word ik zelfs bang. Ik doe het wel, maar ik vind het echt niet fijn." 

Het model heeft leren leven met zijn angst. "Ik heb vrienden acteurs die zichzelf niet kunnen zien spelen in een film en bij mij is het hetzelfde met foto's. "Ik maak een klik voor mijn job, maar daarnaast doe ik het echt niet graag."

David Gandy is waarschijnlijk opgelucht dat hij momenteel vooral achter de schermen bezig is. Hij werkt het creatieve aspect en de campagne van de mannenmode bij Marks & Spencer uit.  

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees