Vijf inbrekers verwonden man (38) met taser in eigen woning

Vijf inbrekers verwonden man (38) met taser in eigen woning

Foto: Getty Images

Lubbeek -

Bij een brutale overval in Lubbeek is in de nacht van woensdag op donderdag een man gewond geraakt. Hij werd door de vijf overvallers aangevallen met een taser en liep verwondingen op aan het hoofd. De politie is heeft één verdachte aangehouden.

De vijf overvallers sloegen toe in een woning in de Dorpsstraat in Lubbeek. Ze sloegen één van de bewoners, een man van 38 jaar, en vielen hem aan met een taser. Hij liep verwondingen op aan het hoofd. De andere bewoner, een 27-jarige man, vluchtte in de badkamer. De daders gingen aan de haal met 350 euro.

De politie van de politiezone Tienen onderschepte een halfuur later een wagen met twee mannen aan boord. Zowel de wagen als de personen beantwoordden aan de beschrijving die de slachtoffers hadden gegeven. Eén van de verdachten had ook 320 euro op zak. Beide verdachten, jonge Leuvenaars, werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Leuven. De 20-jarige man ontkent elke betrokkenheid maar werd aangehouden op verdenking van diefstal met geweld. Hij verschijnt dinsdag voor de raadkamer. De andere verdachte mocht na verhoor beschikken. De recherche van de politiezone Lubbeek zet het onderzoek verder.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees