Vandalen geven gloednieuwe mercedes nieuw kleurtje

Vandalen geven gloednieuwe mercedes nieuw kleurtje

Foto: if

Denderhoutem / Haaltert -

Vandalen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag in het centrum van Denderhoutem een wagen besmeurd met rode metaalverf. “Een laffe daad die me duizenden euro’s zal kosten”, vreest de eigenaar.

“Toen ik vrijdagochtend rond vijf uur opstond ontdekte ik dat mijn pas aangekochte witte Mercedes C klasse helemaal was toegetakeld op de openbare parking aan de AXA in Denderhoutem”, vertelt de 37-jarige eigenaar van de wagen, die nog niet zo lang in Denderhoutem woont. “Om een nog onbekende reden hebben vandalen een pot rode metaalverf op mijn voorruit gegooid, die daardoor is gescheurd. De verf ook is uitgelopen over mijn voorruit, motorkap en zijflank van de bestuurderskant. We hebben geen idee wie erachter zou kunnen zitten.”

De man diende al een klacht in bij de lokale politie Denderleeuw-Haaltert en hoopt dat de daders misschien zichzelf zullen aangeven en verklaren waarom ze dit hebben gedaan. “Een laffe daad die sowieso duizenden euro's schade met zich zal meebrengen door de gescheurde voorruit, het reinigen en herspuiten.” De eigenaar looft ook een beloning van 1.000 euro uit aan de persoon die hem de gouden tip kan geven die naar de dader(s) kan leiden. “Ik ben al in enkele zaken in de buurt binnengestapt, maar daar heeft niemand iets gehoord of gezien. We zullen nu kleine affiches ronddragen in de plaatselijke winkels en cafés en hopen zo meer te weten te komen. We hopen dus te kunnen rekenen op de hulp van alle Atomnaars.” Tips zijn welkom op het nummer 0496-45.73.91.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees