'Favoriete koppel van Vlaanderen'

"Toen ik verliefd werd, dacht ik: wat is er aan het gebeuren?"

"Toen ik verliefd werd, dacht ik: wat is er aan het gebeuren?"

Foto: Sven Dillen

“We proberen werk en privé zo veel mogelijk gescheiden te houden”, zei Marthe zaterdagavond in de Ethias Arena in Hasselt. Daarmee wou ze duidelijk maken waarom ze best wel discreet is over haar relatie met Viktor Verhulst, zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst. De twee verstoppen zich niet, maar zelfs op Instagram delen ze uiterst zelden foto’s samen. Zaterdagavond tekenden de twee wel present toen ze in de Ethias Arena in Hasselt een Story Award kregen als “favoriete koppel van Vlaanderen”.

Op het podium zei Viktor Verhulst dat de relatie hem ook maar overkomen is: “Toen ik verliefd werd, dacht ik: wat is er aan het gebeuren?” Viktor Verhulst is naar de buitenwereld toe een vrij introverte jongen, maar op het podium gaf hij Marthe wel een seconden durende smakkerd waar zelfs zij even van moest bekomen.

Marthe wist dat veel mensen hun relatie absurd zouden vinden. “Maar verliefdheid kun je niet tegenhouden. Viktor en ik zijn nu meer dan een jaar samen en heel gelukkig, dat zien en voelen mensen ook. Ik vond het wel spannend om op dat podium te staan, zonder K3. De mensen zien dat wij heel gelukkig zijn samen, je kunt als koppel geen groter compliment krijgen.” Volgens Viktor kun je gerust discreet zijn en toch geliefd: “Misschien trekt het mysterie wel aan.”

Het koppel ging met een trofee naar huis waarvan Marthe zei dat ze die stiekem bij haar thuis op de kast wilde. Viktor vond dat geen probleem: “Het is voor mij mijn eerste award, maar ik denk dat we hem bij Marthe gaan zetten.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees