Familie George Michael vreest zijn lief zo erg dat ze hem huis van 5 miljoen biedt

Familie George Michael vreest zijn lief zo erg dat ze hem huis van 5 miljoen biedt

Foto: BELGAIMAGE

De familie van de overleden George Michael is bang. Ze vrezen dat Fadi Fawaz, de man waar hij op het einde van zijn leven een relatie mee had, een boek gaat schrijven of een veel te openhartig interview gaat geven waardoor de reputatie van Michael geschaad zal worden. Daarom biedt het de 43-jarige man het huis van Michael, 5 miljoen euro waard, aan.

Fadi Fawaz is een 43-jarige kapper uit Australië die sinds 2009 een relatie had met popster George Michael. Samen overwonnen ze heel wat hindernissen, zoals de drugsverslaving van Michael. Het was Fawaz ook die George Michael op kerstdag 2016 dood aantrof in bed.

Bijna een jaar later is er nog geen duidelijkheid over wat er nu precies gebeurd is met de popster. Er deden al geruchten de ronde dat hij uit het leven gestapt zou zijn, maar dat werd nooit bevestigd. De familieleden van Michael vrezen dat Fawaz de komende maanden of jaren wel eens in de verleiding zou kunnen komen om alles over het overlijden met de wereld te delen, in een interview of in een boek.

Daarom hebben de familieleden besloten om hem een mooi bod te doen, vertelde een bron in de entourage van de familie aan The Sun. “Ze willen hem gelukkig houden door hem het huis in Regent Park te schenken. Als hij dat wilt, vragen ze hem enkel om te zwijgen over de dood van Michael zodat zijn reputatie niet geschaad kan worden.”

Het huis in Regent’s Park waar Michael en Fawaz woonden, is ongeveer 5 miljoen euro waard.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees