Tomas De Soete over vriendin Siska Schoeters: “Zij gedraagt zich in de auto als Hyacinth Bucket”

Het is genoeg geweest voor voormalig Studio Brussel-presentator Tomas De Soete. Zijn vriendin, Siska Schoeters, is een echte pain in the ass wanneer ze samen in de auto zitten. “Zij ziet gevaar waar er geen is en begint dan te roepen. Ik schrik daarvan”, klinkt het. Hoog tijd dus om haar duidelijk te maken dat dat niet zo aangenaam is.

In ‘Hoe zal ik het zeggen’ nodigt Tomas presentator Jens uit om te praten over het gedrag van zijn lief. Hij wil Siska laten voelen hoe irritant het is als er constant iemand zit te roepen in de auto.

Het programma schakelt de hulp in van Bert, hij zal (of dat denkt Siska toch) een Vlaamse versie van Carpoolkaraoke opnemen. Daarin zit een presentator in de auto met een bekend persoon en zingen ze samen liedjes. Ook hier mocht Siska meezingen terwijl ze met Bert in de auto zit. Maar wanneer Bert beslist om een lifter mee te nemen, wordt de sfeer toch iets ongezelliger. “Pas op voor de bocht he! Beide handen op het stuur houden alstublieft”, zijn maar een paar quotes. Maar dan begint het Siska te dagen: “Jij bent net zoals ik. Mijn vriend klaagt daar ook altijd over.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees