Celebs

Wat is er aan de hand met Sylvie Meis? "Ze ziet er totaal anders uit"

Wat is er aan de hand met Sylvie Meis? "Ze ziet er totaal anders uit"

Foto: Isopix

Volgens het Duitse blad Bunte ziet model en presentatrice Sylvie Meis (39) er tegenwoordig "totaal anders" uit. Dat stelde het vast nadat ze zelf op Instagram enkel foto's had gedeeld ter promotie van haar nieuwe schoenencollectie bij het Duitse merk Deichmann en de Nederlandse tak vanHaren. Plastische chirurgie of toch gewoon Photoshop?

Bij het Duitse blad Bunte nemen ze geen blad voor de mond. "Sylvie is duidelijk veranderd", klinkt het. "Haar neus, wangen, ... alles is anders bij de knappe Nederlandse." Ze zijn van mening dat de foto's die onlangs werden uitgebracht naar aanleiding van de lancering van haar derde schoenencollectie stevig zijn bewerkt, maar er wordt ook gewag gemaakt van plastische chirurgie. Zo zou volgens hen onder meer haar gezicht smaller lijken op de beelden.

Borstvergroting?

Het is trouwens niet de eerste keer dat Bunte van mening is dat Meis aan zich heeft laten werken. Zo opperde het blad eerder ook al dat de Nederlandse een borstvergroting had ondergaan nadat ze op Facebook foto's van zichzelf had gedeeld. Zelf heeft ze echter nooit op die geruchten willen reageren. 

 

 

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees