Ex-man Meghan Markle heeft bijzondere filmplannen, en het verhaal klinkt bekend in de oren

Ex-man Meghan Markle heeft bijzondere filmplannen, en het verhaal klinkt bekend in de oren

Trevor en Meghan in betere tijden.

De Amerikaanse filmmaker Trevor Engelson, ons de laatste dagen vooral bekend als de ex-echtgenoot van Meghan Markle, de kersverse verloofde van prins Harry, werkt aan een serie. Het verhaal zou niet volledig gebaseerd zijn op de realiteit, maar toch klinkt het scenario ons wel heel bekend in de oren.

De 41-jarige filmscenarist Trevor Engelson wordt sinds de bekendmaking van de verloving tussen prins Harry en Meghan Markle in de schijnwerpers geplaatst als de ex-man van de kersverse bruid-to-be. Engelson heeft nog geen officiële reactie gegeven op het nieuws, maar eerder raakte wel al bekend dat de man wel heel bijzondere plannen heeft voor een nieuwe reeks.

Ex-man Meghan Markle heeft bijzondere filmplannen, en het verhaal klinkt bekend in de oren
Trevor Engelson gaf nog geen reactie op de verloving van zijn ex. Foto: Photo News

Hoederecht delen met een prins

Engelson ging de mosterd voor zijn scenario niet ver halen, lijkt het wel. De officiële beschrijving van zijn project luidt namelijk als volgt: “Een scheiding is hard. Het hoederecht delen is harder. Het hoederecht delen met de Britse koninklijke familie wanneer je ex met een prins trouwt en de tabloids alles vanop de voet volgen, is van een ongekend niveau.” Een verhaallijn die wel heel bekend in de oren klinkt. Engelson kwam naar eigen zeggen op het idee na een grappig gesprek met een vriend, die zich afvroeg hoe het zijn als het koppel kinderen had gehad.

Engelson en Markle scheidden in 2013 na een huwelijk van twee jaar. Het duo heeft geen kinderen en hoeft dus ook geen perikelen over het hoederecht te doorstaan. De breuk tussen de twee heeft ook niets te maken met prins Harry.

Een ding staat wel vast, voor Trevor Engelson is Meghan ook zonder filmscenario ‘the one that got away’. Prins Harry stapt in het voorjaar van 2018 in het huwelijksbootje met de Amerikaanse actrice.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees