Twee drugsverdachten aangehouden in Bilzen en Alken

Twee drugsverdachten aangehouden in Bilzen en Alken

Foto: Photo News

Alken / Bilzen -

Een 39-jarige vrouw uit Alken en een 52-jarige man uit Bilzen zijn door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van drugsbezit en –handel. g

De lokale recherche van de politiezone kanton Borgloon startte enkele weken geleden een onderzoek op naar de mogelijke verspreiding van drugs door de twee verdachten. Bij een huiszoeking in Alken vonden de speurders, die bijstand kregen van de interventiedienst van de PZ kanton Borgloon, speed en XTC-pillen. Er waren ook aanwijzingen dat er drugs verkocht werd.

Bij een huiszoeking in Bilzen, eveneens met bijstand van een drugshond van de federale politie en een interventieploeg van de politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst, vonden de speurders een zeer grote hoeveelheid XTC-pillen naast cannabis, speed, Kamagra en handvuurwapens. Beide verdachten werden gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Tongeren. Die besloot beiden aan te houden. De man en vrouw werden overgebracht naar de gevangenis van Hasselt. De lokale recherche van de politiezone kanton Borgloon buigt zich over het verdere onderzoek.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio