voetbal3de amateurklasse - Bram MennesAvanti Stekene

“Niemand komt hier graag en dat is een compliment”

Stekene -

Avanti ontvangt zondag in een Oost-Vlaams onderonsje Jong Lede. Middenvelder Bram Mennes weet dat die vier punten achterstand tellen op Avanti.

“Als we thuis kunnen winnen blijven we al zeker in de middenmoot en zetten we Lede al op een kloofje van zeven punten. De eerste boodschap is dan wel winnen en thuis kunnen we altijd dat tikje meer. Ik denk dat we tegen Eppegem aangetoond hebben dat we hier alle ploegen aankunnen. De tegenstanders verwijzen dan als excuus graag naar ons kleine plein. Ik weet dat we geen grote perfecte grasmat hebben maar dat geldt voor beide teams. De realiteit is dat niemand graag naar Stekene komt en dat beschouw ik als een compliment. Wij zijn zo'n stugge ploeg om tegen te voetballen dat iedereen het bij ons moeilijk heeft.”

“Pas vandaag (vrijdag) komt er een uitspraak van het beroepscomité in de zaak tegen Johan De Grave. Ook het bondsparket tekende beroep aan, die vonden de acht weken schorsing nog te weinig. Het kan echt alle kanten uit maar ik ga ervan uit dat Federic Samson weer onder de lat staat. In Vlamertinge was er niets op zijn prestatie aan te merken, het was zeker niet zijn schuld dat we daar maar één punt pakten. Die 0-0 was echt wel een domper na de geweldige uithaal tegen Eppegem de week voordien. Als je drie of vier keer oog in oog met de keeper komt moet je altijd winnen maar achteraf is het altijd makkelijk zeggen. Iedereen is het erover eens dat we die drie punten hadden moeten pakken maar ook in het voetbal zijn er van die mindere dagen waarop alles net niet lukt. Hopelijk is dat zondag tegen Lede niet het geval.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio