Amber (23) blijft schitteren in The Voice: “Ik ben nog lang niet uitgezongen”

Amber (23) blijft schitteren in The Voice: “Ik ben nog lang niet uitgezongen”

Zingen én dansen, Amber lijkt alles te kunnen in The Voice. Foto: VTM

Moerbeke-Waas -

Het gaat hard voor Amber Dhert (23). Week na week weet ze het publiek én de jury voor zich te winnen met haar interessante nummerkeuze en straffe podiumprestaties. Ze stootte vrijdagavond met glans door naar de kwartfinales van The Voice 2017.

Tijdens de derde liveshow van het populaire tv-programma mocht team Koen de spits afbijten. Als laatste van haar team schitterde Amber met Daddy Lessons van wereldster Beyoncé. Een straffe performance, waarin de Moerbeekse niet enkel haar zangtalenten maar ook haar dansmoves kon showen. Een combinatie die de jury zeker kon smaken: “Beyoncé imiteren is niet makkelijk, maar jij kwam er mee weg”, vatte Bart Peeters samen.

Amber (23) blijft schitteren in The Voice: “Ik ben nog lang niet uitgezongen”
Foto: ies

Wat voor Amber begon als een sprong in het ongewisse, blijkt nu een succesverhaal. “Het niveau wordt elke week hoger”, vindt ze zelf. “Het is een ongelofelijke ervaring. Vooral met de danspasjes die er deze aflevering bijkwamen, was het afwachten of het wel zou lukken. Het geeft natuurlijk een extra dimensie, dus ik wou het zeker proberen.” Vocaal sterk blijven én genoeg bewegen op het podium, het was iets waar Amber niet altijd even zeker over was. “Dankzij de steun van de danseressen brachten we het tot een goed einde.” Hoe verder in de wedstrijd, hoe meer Ambers naam ook op sociale media circuleert. “Het is zeer vreemd om fanpagina's van jezelf te zien verschijnen. Enorm veel mensen sturen mij ook berichtjes met felicitaties. Ik probeer er zo veel mogelijk te beantwoorden, maar dat lukt jammer genoeg niet altijd.”

Ronde langs alle lokale handelaars

Voor de promotie kan Amber op mama Fabienne en papa Erik rekenen. “We hebben een ronde gedaan langs alle handelaars en verenigingen in Moerbeke en Stekene”, zeggen de fiere ouders. “Je kan niet meer naar het voetbal gaan of boodschappen doen in ons dorp zonder het gezicht van onze dochter tegen te komen!”

INFO

The Voice van Vlaanderen, elke vrijdag vanaf 20.35 uur op VTM.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio