Ging Karin uit ‘Thuis’ met Judith haar partner lopen, omdat zij haar lief afsnoepte in ‘W817’?

Ging Karin uit ‘Thuis’ met Judith haar partner lopen, omdat zij haar lief afsnoepte in ‘W817’?

Katrien met Kadèrs grote liefde in ‘W817’. Kadèr met die van Katrien in ‘Thuis’.

Wie dacht dat Karin (Kadèr Gürbüz) zonder enige reden overspel pleegde met Tom (Wim Stevens) uit ‘Thuis’, heeft het verkeerd voor, zo ontdekte een opmerkzame Twitteraar. Ze had immers nog een eitje te pellen met Judith (Katrien De Ruysscher), maar dan naar aanleiding van een ver verleden in een totaal andere serie.

Eén van de meest explosieve verhaallijnen in ‘Thuis’ momenteel, draait rond de affaire die Tom zijn huwelijk kostte. Karin wist hem immers rond zijn vinger te winden en samen gingen ze meermaals vreemd. Op zijn huwelijksdag kwam zijn kersverse vrouw Judith dat echter te weten, waarna hun relatie en prille geluk een bruusk einde kende.

“Wraak van Kadèr”

“Wraak van Kadèr”, zo lacht Twitteraar Maxime Vanderhaeghe. Die besefte immers dat actrices Kadèr Gürbüz en Katrien De Ruysscher al eerder liefdesrivales speelden. 18 jaar geleden weliswaar en in een compleet andere serie, maar de tweet legt wel een opmerkelijk toeval bloot.

In ‘W817’ op Ketnet waren de rollen omgekeerd en moest Birgit Baukens (Kadèr Gürbüz) het onderspit delven voor Inga (Katrien De Ruysscher). Die laatste ging immers tijdens een feestje in het bekende studentenhuis aan de haal met de baas van Birgit, waarop ze al een tijdje een oogje had. Een breuk waarmee Birgit het zichtbaar moeilijk had.

LEES OOK.Iiiiiep! W817 kan niet meer wachten: “We spelen met het idee van nieuwe afleveringen”

Voor de Twitteraar is het dan ook duidelijk: “Judith liep weg met de love interest van Birgit/Karin in “W817” waardoor Birgit/Karin jaren later wraak nam door met Tom aan te pappen. Of hoe de vete tussen Judith en Karen ontstond. Well played VRT”, schrijft hij. Een tweet die voor heel wat hilariteit zorgt op Facebook, door de toevallige, maar grappige link tussen beide reeksen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees