Voetbal2de provinciale - Karim El BodmossiKFC Moerbeke

“Zege was een zaak van teamwork”

Moerbeke-Waas -

Met Karim El Bodmossi voor het eerst als T1 ad-interim op de bank naast Jeroen Bisschop hees KFC Moerbeke zich dankzij een overwinning tegen Heikant Zele (1-0) weg van de op één na laatste plaats. “Door omstandigheden moest ik overnemen, maar in praktijk kwam het er op neer dat ik samen met de hele technische staf de lijnen heb uitgezet. Het was teamwork, want zelfs de spelers werden erin betrokken”, zegt El Bodmossi. “Uiteindelijk sprokkelden we drie punten tegen een ploeg die in het verleden toch zowat als het zwarte beest van Moerbeke werd aanzien.”

“Wat wij dan veranderd hebben? Op de korte tijd tussen het ontslag van Kurt Dierick en de wedstrijd was het zaak om de ploeg meer zelfvertrouwen te schenken. De jongens vertrouwen bijbrengen, alsook de goede wedstrijdmentaliteit. Tevens was het zaak om na een week vol strubbelingen de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Dat lukte, want de jongens die aanvankelijk nogal sceptisch stonden tegenover het trainersontslag, toonden zich op het veld prima clubspelers. Op het veld resulteerde dat in een partij met de meeste kansen voor ons, al moet ik erkennen dat Wesley De Nul de meubelen al vroeg in de match redde door een bal van de lijn te halen. Uiteindelijk viel onze verlossende treffer pas acht minuten voor tijd via Arne Van Nieuwenhuyze.”

“Hoewel Marnix Lybaert vanaf nu de nieuwe trainer is, zal ik ook volgende week nog op de bank zitten. Lybaert begint een week later aan zijn job. Of ikzelf geen ambitie had om T1 te worden? Op termijn wel, maar nu nog niet. Ik moet eerst nog wat progressie maken.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio