Complottheoretici slaan weer toe

“Wereldleiders gebruiken de maan om de waarheid over Planeet X te verbergen”

“Wereldleiders gebruiken de maan om de waarheid over Planeet X te verbergen”

Planeet X? Foto: ss

De maan bestaat niet echt. Het is slechts een simulatie die door de wereldleiders gecreëerd werd om ons zicht af te schermen van Planeet X. Dat is de nieuwe theorie van complotdenker Matt Rogers. De man deed in het verleden al honderden apocalyptische voorspellingen, die weliswaar nog nooit zijn uitgekomen.

Een volhouder is het wel, die Matt Rogers. Met zijn voorspellingen heeft hij er al iedere keer naast gezeten, maar dat houdt hem niet tegen om nog een poging te wagen. Nu heeft hij een complottheorie over Planeet X - ook gekend als Nibiru - en de Maan klaar.

Rogers is er nog steeds rotsvast van overtuigd dat het einde van onze planeet in zicht is. Dat door een botsing met die mysterieuze Planeet X.

Simulatie

Volgens hem zijn onze wereldleiders op de hoogte van die voorspelling en zijn ze er zelfs al helemaal op voorbereid. Zo zouden ze een groot aantal ondergrondse bunkers hebben laten bouwen om naartoe te vluchten als het zover is.

In tussentijd zouden ze er alles aan doen om de waarheid over het bestaan van Planeet X zo goed mogelijk te verbergen. Vooral om massale paniek te vermijden.

En daar doen ze dus alle moeite van de wereld voor, zo zegt Rogers. Hij is ervan overtuigd dat de autoriteiten chemische producten in de lucht spuiten om ervoor te zorgen dat de mythische planeet niet met het blote oog te zien is. Ook de maan is niet echt. Het is een simulatie die gebruikt wordt om ons zicht af te schermen van Nibiru.

“Planeet X bestaat niét”

Doordat eerdere voorspellingen over het einde van de wereld niet zo accuraat waren, hebben de complottheoretici natuurlijk wel aan geloofwaardigheid ingeboet. Maar dat deert hen duidelijk niet.

Beter een waarschuwing te veel dan te weinig, toch? Maar dat vinden wetenschappers bij NASA uiteraard niet. Zij hebben stilaan hun buik vol van alle beweringen over Planeet X. Zij blijven herhalen dat het een verzinsel is en dat de planeet helemaal niet bestaat.

Want àls ze bestond, zou de wereld dan niet al in 2003 vergaan zijn? Of in 2012? Of op 23 september, 15 oktober én 19 november?

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees