VTM komt met kerstspecial van ‘De Buurtpolitie’

VTM komt met kerstspecial van ‘De Buurtpolitie’

Foto: Kerstspecial De Buurtpolitie: Operatie Rudolf

De feestdagen komen eraan en dat is voor tv-zender VTM een reden om een aantal feestprogramma’s op de kijkers los te laten. In ‘Overal K3’ zoekt Niels Destadsbader op 21 en 28 december antwoorden op vragen die nog nooit eerder aan de K3-meisjes zijn gesteld. Op kerstavond trekken de leden van ‘De Buurtpolitie’ ten strijde tegen de criminaliteit in een kerstspecial.

Twee jaar geleden begonnen Hanne, Marthe en Klaasje aan een avontuur dat hun leven voorgoed zou veranderen. Ze werden op één dag gebombardeerd tot sterren en veroverden in een razendsnel tempo de Vlaamse en Nederlandse harten. Iedereen kent hen als de immer vrolijke K3’tjes, maar bijna niemand weet wat er echt in hen omgaat. Daarom nodigt Niels Destadsbader hen op 21 en 28 december uit voor een gesprek waarin hij antwoorden zoekt op vragen zoals: Hoe is het voor Marthe om met haar baas/schoonvader aan de ontbijttafel te zitten? Hoe ervaarde Hanne haar eerste filmkus? Hoe verliep Klaasjes verhuis naar Vlaanderen? Zo openhartig waren de meisjes nog nooit.

VTM komt met kerstspecial van ‘De Buurtpolitie’
Foto: VTM

Ze blikken terug op hun twee eerste jaren in de spotlights en kijken vooruit naar de toekomst. Voor één keer stappen ze uit hun comfortzone en trekken ze de straat op voor hun allereerste verborgen camera grap. Ook muzikaal komen ze verrassend uit de hoek, door een medley te zingen van hun favoriete nummers, van Lady Gaga, over Marco Borsato tot Kings of Leon. Kortom, de kijkers krijgen de K3-meisjes te zien zoals ze ze nog nooit zagen.

Niels ontvangt ook bekende gasten, die een bijzondere band hebben met K3. Acteur Sven De Ridder en muzikant Miguel Wiels schuiven aan en vertellen over hun ervaringen met K3. En uiteraard kan ook de godfather van K3, Gert Verhulst, niet ontbreken.

De Buurtpolitie Kerstspecial: Operatie Rudolf

Op zondag 24 december 2017 zendt VTM een extra lange kerstspecial van De Buurtpolitie uit. Die special is een verslag van een zeer bijzondere kerstavond voor de politiemannen en -vrouwen van het strafste korps van het land.

VTM komt met kerstspecial van ‘De Buurtpolitie’
Foto: VTM

De feestdagen zijn traditioneel een drukke periode voor de leden van De Buurtpolitie. Uit statistieken blijkt namelijk dat er onder andere veel gauwdiefstallen en woninginbraken gepleegd worden. Daarom lanceert de commissaris op kerstavond ‘Operatie Rudolf’, een speciale operatie waarbij alle teams de krachten bundelen tegen de criminelen. Al snel blijkt echter dat de ploegen niet met gauwdieven te maken krijgen, maar wel met heel bijzondere problemen.

Er zijn nog zekerheden

Tijdens de eindejaarsdagen kunnen kijkers zich bij VTM ook ‘verwarmen’ met de typische kerstklassiekers. Op kerstavond mogen de animatiefilm Arthur’s Christmas en de ultieme feelgoodfilm Home Alone het kerstfeest op gang brengen. Nadien worden de lachspieren nog meer aan het werk gezet met Bean, de komedie uit 1998, met ’s werelds grootste kluns in de hoofdrol. Op kerstdag zorgen Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth en Liam Neeson voor een vleugje romantiek in Love Actually.

VTM komt met kerstspecial van ‘De Buurtpolitie’

Op oudejaarsavond brengt Tegen de Sterren op Live een gezonde portie humor. En wie maar niet genoeg krijgt van de Home Alone kan daarna bij VTM terecht voor het vervolg, Home Alone 2: Lost in New York. Uiteraard kan ook dé klassieker bij uitstek, The Sound of Music, niet ontbreken dit jaar. Het hele gezin kan op nieuwjaarsdag aanschuiven voor de Oscarwinnende musical met Julie Andrews, en voor Miracle on 34th Street.

Ook Sergio Herman is op post op kerst- en nieuwjaarsdag. Hij kookt in La Mamma voor de mama’s van bekende Vlamingen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees