Iedereen noemde haar “zombie”. Nu doet de vrouw die op Angelina Jolie wou lijken een opvallende bekentenis

Iedereen noemde haar “zombie”. Nu doet de vrouw die op Angelina Jolie wou lijken een opvallende bekentenis

Sahar Tabar (19) had één grote droom, zo beweerde ze: de jonge vrouw wilde zo hard mogelijk op actrice Angelina Jolie (42) lijken. Haar verhaal ging als een lopend vuurtje rond, toen de vrouw zei dat ze al vijftig keer onder het mes was gegaan om haar doel te bereiken. Nu biecht ze echter iets helemaal anders op.

Meer dan 270.000 volgers op Instagram volgden Tabar in elke stap van haar metamorfose. Hoe meer foto’s ze postte, hoe ongezonder ze eruitzag. Op sociale media noemden wat gebruikers haar “een zombie”, “een monster”. Al snel gingen er heel wat stemmen op die zich afvroegen of dit wel echt was.

Na alle verwensingen spreekt Sahar Tabar nu zelf. “Ik heb gelogen”, geeft ze toe aan de redactie van Sputnik. Het indrukwekkende maar angstaanjagende uitzicht was een gevolg van Photoshop en make-up. “Nu weet ik dat ik een paar kenmerken gemeenschappelijk heb met Angelina Jolie. Maar het is meer om mezelf te amuseren. Eruitzien als iemand anders, dat is nooit mijn doel geweest.”

Zo ziet de vrouw er in het dagelijks leven uit. Hoe het ook zij, een opmerkelijke transformatie.

Een bericht gedeeld door (@sahar_taabar) op

Geen plastische chirurgie dus. Tabar vertelde de leugens in de hoop dat ze haar artistieke talenten verder kon verspreiden. “Voor mij is dit een vorm van zelfexpressie. Een soort van kunst. Mijn fans mogen dat zien, ik ben er fier op. Nu mogen ze weten dat het niet mijn echte gezicht is.” Ze beweert wel dat ze wel degelijk op dieet ging om maar 40 kilogram te wegen, zoals de Amerikaanse actrice. De jonge vrouw heeft haar fans beloofd dat ze opnieuw foto’s zal posten met haar typerende “zombie”-look.

Een bericht gedeeld door @sahar_taabar) op

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees