Sociale media smullen van mensen die er niet in slagen in het water te duiken

Sociale media smullen van mensen die er niet in slagen in het water te duiken Video: Reuters

Sinds zaterdag een video op Twitter werd gepubliceerd van een jonge vrouw die grandioos met haar gezicht in het water belandt tijdens een duik van de springplank, liggen gebruikers van sociale media strijk van het lachen. Uiteraard wilden andere mensen ook hun ergste flaters - en die van anderen - op een duikplank delen met de wereld.

Lesley Goynes bond afgelopen weekend de kat de bel aan door een video van haar vriendin te delen, die na een gewaagde duik op haar gezicht terechtkomt in het water. “Ik bekijk deze video geregeld als ik eens goed moet lachen”, schreef de vrouw bij de beelden. Het hilarische fragment liet niemand onberoerd en de geweldige fail van de Amerikaanse duikster ging als een lopend vuurtje de wereld rond.

Niet veel later kwamen er heel wat reacties van mensen die ook smakelijk moesten lachen met de gefaalde duik, maar ook wisten wat het meisje in de video meemaakte. Dus gonsde het al snel van activiteit op de post van Goynes. “Eindelijk een discussie waar ik aan kan bijdragen”, was al snel de algemene teneur op Twitter en het regende beelden van mensen die ook een minder momentje hadden in het zwembad.

Of zoals één persoon het passend omschreef: “Ik had geen idee dat er een epidemie in de wereld was van mensen die episch falen tijdens het duiken.” Geniet vooral even mee van enkele geslaagde fails.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees