Zo hard moet je trainen om een Jedi te worden: “Nog nooit zo moeten forceren”

Zo hard moet je trainen om een Jedi te worden: “Nog nooit zo moeten forceren” Video: Reuters

Nog een weekje en het meest recente deel van de populaire Star Wars-films komt in de zalen. Fans kunnen nu al hun hartje ophalen met bovenstaande teaser die deze week door Disney en Lucas Films op de wereld werd losgelaten. In het korte fragment is te zien hoe hard de hoofdrolspelers moesten trainen om hun respectievelijke wapens met vaardigheid rond te kunnen zwaaien. “Ik moest me nog nooit zo lichamelijk forceren”, aldus Daisy Ridley, die gestalte heeft aan heldin Rey.

Star Wars: The last Jedi verschijnt op 14 december - volgende week donderdag al - in de bioscoop, maar de producenten van de film wilden deze week al een tipje van de sluier oplichten. In bovenstaand fragment tonen de acteurs achter Rey, Finn, Phasma en Kylo Ren hoe ze zich voorbereiden op de intensieve rol die ze spelen in de film.

“Ook op vlak van uithoudingsvermogen dacht ik: ‘Oh mijn God’”, aldus Britse actrice Daisy Ridley, die zich enorm moest forceren om alle bewegingen van ‘Rey’ onder de knie te krijgen. Gelukkig leert ze erg snel en verraste ze de stuntmannen door haar ingewikkelde vechtscènes in een mum van tijd uit te kunnen voeren.

Naast Ridley, John Boyega (Finn), Adam Drive (Kylo Ren) en de onlangs overleden Carrie Fisher als prinses Leia, zullen er nog drie belangrijke personages de revue passeren in de nieuwe film. Onder andere Kelly Marie Tran zal te zien zijn als Rose en ook Benicio Del Toro is van de partij als de mysterieuze figuur die voorlopig enkel bekend staat als ‘DJ’.

Regisseur Rian Johnson en Mark Hamil - die als Luke Skywalker hopelijk iets zal kunnen zeggen tijdens dit hoofdstuk - beloofden in juni al dat er heel wat verrassingen en “opmerkelijke keuzes” te zien zullen zijn in de tweede film van de derde Star Wars-trilogie. Het wordt reikhalzend uitkijken naar donderdag dus!

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees